Edqvists Trädgård

En underbar oas där du hittar det mesta!

 

Vi hälsar dig välkommen till oss till en härlig säsong 2021!

Vi har laddat upp med allt du kan tänkas behöva i din trädgård eller på balkongen. Kvalitetsjord från Hasselfors Garden, näring från Algomin och Econova. Gräsfrö från Skånefrö, fröer från Impecta, Perenner från Lackalänga och vackra buskar och träd från Ängelholms Plantskola. Vi tar hem buskar och träd på beställning samt håller ett grundsortiment i Trädgården.

Vill du ha tips och råd så finns vi här för dig. Ta gärna med dig egna balkonglådor, urnor mm som du vill ha hjälp med att ha planterat.

Varmt välkommen till oss

Har du svårt att ta dig till oss så hjälper vi till med leverans.

Letar du present till blomsterälskaren? Kanske en blomsterprenumeration kan vara något för den som redan har allt? Vi tar även emot och säljer Interfloras presentkort. 

Vi håller öppet under hela sommaren och hösten då eventuellt med lite begränsade öppettider som vi uppdaterar här på hemsidan.

Anki - Startade upp Trädgården för 5 år sedan. Driver även butiken inne i gallerian men älskar att vara i Trädgården under säsong. 

PeGee - Trädgårdsmästare med mångårig vana av odling. Honom kan du hyra in om du behöver hjälp med trädgårdsskötseln, trädklippning, anlägga nya rabatter osv.

Växthus

Vi är stolta återförsäljare av växthus åt Wexthuset. Mängder av fina modeller, storlekar och färger. Välkommen upp till oss för mer info. För modeller, tillbehör, priser och färger går det bra att besöka deras hemsida här.

Öppet trädgården

Måndag - Fredag 11-17
Lördag 10-14
Söndag Stängt